POKLIČITE 090 3213

in izberite področje svetovanja:
1 za Pravni nasvet, 2 za Davčni nasvet, 3 za Detektivski nasvet
Vsak dan od 07.00 do 22.00 ure
2,16 €/min za klice iz omrežja A1. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

 • in izberite področje svetovanja:
  • 1 za Pravni nasvet

  • 2 za Davčni nasvet

  • 3 za Detektivski nasvet


 • 95% klicev rešimo takoj
 • večina klicev traja manj kot 3 minute
 • anonimnost zagotovljena
 • 100 % strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!

Kazniva dejanja

Pomoč pri zagotavljanju dokazov v primeru civilnih tožb.


Tatvine po vasi
05.09.2012
Pozdravljeni, vaščani iz neposredne bližine LJ smo že kar nekaj časa v skrbeh, ker se je v zadnjih dveh letih na našem območju zgodilo veliko tatvin. Na pašnikih so bili ukradeni različni predmeti, od sedel, pašne opreme, sončne celice z vso opremo, potem hišna kraja velike vsote denarja iz kvalitetnega trezorja. O krajah je vedno bila obveščena tudi policija, narejeni so bili zapisniki, vendar se na koncu nikoli ni nič rešilo. Tatovi se naprej svobodno sprehajajo po naših ulicah, mi pa l..
0 komentarji
Ukraden GSM
26.06.2012
Moja hčerka je osumljena kaznivega dejanja kraje GSM aparata - v šoli-mladoletnik. Zanima me, če je mogoče odkriti aparat, če mu je bila uničena SIM kartica. Okoliščine kažejo, da je tretja oseba aparat prodala. Moja hči bo pa kaznovana. A je mogoče kaj storiti, da bi se našlo aparat? ..
0 komentarji
Tatvina
13.10.2011
Sem strastna zbiralka porcelanaste posode. V hiši imam več kakovostnih kompletov, ki jih je zbirala že moja babica. Pri zadnjem čiščenju pa sem odkrila, da mi manjka komplet čajnih skodelic ter več različnih krožnikov. V družini sem vprašala, če jih je kdo mogoče po nesreči razbil, pa do razbitja ni prišlo. Od tega trenutka sem postala bolj pozorna in sem ugotovila, da v hiši manjka še več dragocenih manjših predmetov. Mislim, da je bil nekdo v hiši in, da je te stvari ukradel. Ne želim s..
0 komentarji
Upravičenost do dejanskih potnih stroškov
Kako lahko dejansko dokažemo delavcu, da prejema neupravičeno potne stroške. lp Anica ..
0 komentarji
Transfer preko Money Grama
Spoštovani, nekaj časa nazaj sva z partnerjem na netu zasledila ugoden avto in ko sem prišla v kontakt s prodajalcem je le ta hotel za izkaz resnosti za nakup potrdilo o transferju denarja (iz mojega imena na partnerjevo ime v kraju, kjer naj bi izvedli nakup), na katerem sem zakrila številko transferja .Ker se prodajalec, v nadaljnje ni več oglašal na telefon sva se odpravila dvigniti ta denar, nakar sva ugotovila da je bil dvig že narejen.Na banki, kjer sva transfer izvedla so nama ..
0 komentarji