POKLIČITE 090 3213

in izberite področje svetovanja:
1 za Pravni nasvet, 2 za Davčni nasvet, 3 za Detektivski nasvet
Vsak dan od 07.00 do 22.00 ure
2,16 €/min za klice iz omrežja A1. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

 • in izberite področje svetovanja:
  • 1 za Pravni nasvet

  • 2 za Davčni nasvet

  • 3 za Detektivski nasvet


 • 95% klicev rešimo takoj
 • večina klicev traja manj kot 3 minute
 • anonimnost zagotovljena
 • 100 % strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!

Iskanje oseb

Iskanje pogrešanih oseb, ugotavljanje stalnega in začasnega bivališča ter prejšnjih naslovov za primer ugotavljanja skupnega gospodinjstva (preživnine, itd.), iskanje dolžnikov, ter za zmanjševanje škod, ki nastanejo zaradi neupravičenih potnih stroškov. Priskrbimo podatke, kje in od kdaj je oseba zaposlena (ugotavljanje zaposlitve). Vročamo pisanja vseh vrst.


Iskanje osebe v tujini
Lep pozdrav! Jaz bi imel eno vprašanje, glejte mojo punco so na nek način na "silo", starši odpeljali na Švedsko pred par dnevi, ker so ji pa vzeli mobitel, ker je seveda imela naročnino v Sloveniji in da ne bi od gor klicala, nima moje telefonske številke, katero sem pa jaz menjal pred kratkim in je najbrž ne zna na pamet drugače bi klicala. Njeni starši so seveda proti najini vezi, čeprav se imava midva zelo rada in zato se na njihove starše ne morem obrniti, sem poskušal vsak dan venda..
0 komentarji
Kraja - dolg
15.07.2012
Spoštovana ! Samo na kratko, pred devetimi leti (najbrž že zastaralo) mi je dober kolega delal mansardo ter novo streho na hiši. V dobri veri sem mu dajal denar vnaprej, da bo čimprej narejeno, na koncu pa ni bilo ne njega ne denarja in tako sem bil prisiljen plačati nekoga drugega, da je delo dokončal. Imam pogodbo o delu z žigom njegove firme, in ročno pisane račune oziroma moje izdatke denarja ki sem mu jih dajal. Obrnil tudi na inšpekcijo in policijo, pa so odgovorili na kratko "ni v ..
0 komentarji
iskanje osebe
01.04.2012
Lepo pozdravljeni! Očeta, katerega nisem videla nikoli v življenju, sem poskušala najti s pomočjo interneta, vendar nisem našla niti enega uporabnega podatka. Moja mati in on sta se razšla preden sem se sploh rodila. Imam nekaj njegovih osnovnih podatkov, s katerimi si bržkone ne morem pomagati. Ker vem kako boleča je ta tematika za mojo mati, še posebej zato, ker bi ga sama želela najti, vas naprošam, da mi zaupate kakšen nasvet, kako naj z le nekaj podatki najdem očeta. Seveda se mi pog..
0 komentarji
Pogrešani sin
08.03.2012
Kako bi lahko izsledila sina, ki je odšel od doma pred letom in pol in se mi sploh ne javi. Dobila sem informacijo, da bi naj živel nekje v Mariboru. Stalno bivališče ima še vedno pri meni in po zbranih podatkih, ki sem jih dobila začasnega nima. Poskušala sem pridobiti podatke, če je kje zaposlen na Zavodu za zdravstveno zavarovanje, vendar mi tam teh podatkov niso smeli posredovati. Zato vas prosim če mi lahko pomagate kako bi prišla do kakršnih koli informacij kje bi se lahko nahajal a..
0 komentarji
Bivša
03.01.2012
Ne vem kako naj poiščem bivšo partnerko, ki mi dolguje denar in še svojo tel. št. je med tem zamenjala. Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor. ..
0 komentarji
Izgubljen polbrat
Nekaj časa nazaj je umrl mamin stric. Sedaj ko je prišlo do zapuščine pa bi radi našli njegovega polbrata za katerega ne vemo ne imena ne priimka razen ime in priimek njegove matere. Kako bi ga lahko najlažje našli??Živel bi naj v Ljubljani. LP ..
0 komentarji
iskanje osebe!
05.08.2011
Pozdravljeni, rada bi poiskala mojega očeta vendar ga ne morem ker mi mama noče povedat kaj o njem. Namreč sploh ne vem o njem kako mu je ime kje dela nič .... kaj mi svetujete.... Hvala za odgovor! Kaja ..
0 komentarji
Iščem osebo
15.07.2011
Pozdravljeni, iščem bratranca, ki živi v Nemčiji. Za njim sem izgubila vso sled in rada bi ga našla. Na koga se naj obrnem? Mi lahko kdo pomaga? Hvala ..
0 komentarji
Iskanje osebe v Franciji
Zanima me, ali lahko poiščete naslov osebe v Franciji, če imam naslednje podatke: ime, priimek, kraj bivanja (poštna št). Koliki so stroški takšne poizvedbe?? Hvala za odgovor na bsnikon@yahoo.com. LP Marica ..
0 komentarji
Premoženjsko stanje osebe v tujini
Pozdrav, zanima me ali se da ugotoviti premoženjsko stanje osebe živeče na Hrvaškem, ki ima tudi odprte račune v tujini. Nekaj lokacij je verjetnih in jih lahko povem. To je za primer kazenske ovadbe, da se vidi, če se splača in pa če je ta oseba in njeni sodelavci kaj nevarna. Hvala ..
0 komentarji