POKLIČITE 090 3213

in izberite področje svetovanja:
1 za Pravni nasvet, 2 za Davčni nasvet, 3 za Detektivski nasvet
Vsak dan od 07.00 do 22.00 ure
2,16 €/min za klice iz omrežja A1. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

 • in izberite področje svetovanja:
  • 1 za Pravni nasvet

  • 2 za Davčni nasvet

  • 3 za Detektivski nasvet


 • 95% klicev rešimo takoj
 • večina klicev traja manj kot 3 minute
 • anonimnost zagotovljena
 • 100 % strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!

Gospodarstvo

Preverjanje poslovanja, kredibilnost potencialnega poslovnega partnerja, kraja ali zloraba avtorskih pravic in industrijske lastnine, itd.


Drogirana oseba na delovnem mestu
Imam sodelovca, ki je verjetno pod vplivom drog in z viličarjem ogroža mojo in varnost drugih. Vendar nihče od odgovornih ne ukrepa. Sedaj me pa zanima, ali vas lahko najame samo delodajalec ali tudi jaz, kot delavec v firmi, kjer je ogrožena moja varnost in zdravje? ..
0 komentarji
Izterjava ali detektiv
V čem se vaša storitev iskanje dolžnikov in premoženja sploh razlikuje od storitev podjetij, ki se ukvarjajo z izterjavo ? ..
1 komentarji
Izterjava dolga-nimam dokazil
Pozdravljeni, že več kot eno leto nazaj sem delal za dobrostoječega privatnika iz Italije (velika firma cca 70 ljudi), ki mi je ostal dolžan skoraj ves znesek plačila-3 tisoč eurov. Zmenjeno je bilo, da plača v roku 2 mesecev - na roko od končanja del, sedaj pa je minilo že več kot eno leto,...plačila pa ni. Kreganja sicer še ni, na moje klice in Emaile odgovarja z bo, bo, bo,... Zanima me, če obstaja kaka možnost izterjave, odkupa, ...karkoli da pridem do zasluženega denarja ali vsaj..
0 komentarji
Mamljiv posel
19.05.2012
Kot s.p. sem zadnjič na internetu naletel na zanimivo poslovno priložnost. Nemško podjetje na večjem spletnem portalu trži najrazličnejše trgovske artikle na debelo (medicinska oprema, bagri, stroji za uničevanje odpadkov, več tovornjakov čistil, več ton hladnega jekla, itd...). Njihova ponudba je vsaj 50% cenejša od ostalih na trgu (razlogi so različni: prodaja carinskega blaga, stečaji družb in potem prodaja njihovega premoženja, itd..) Prav tako imajo zelo dobro izdelano ponudbo, opremelje..
0 komentarji
Izterjava dolga
08.11.2011
Znašla sem se v začaranem krogu, ker sem za izterjavo dolga najela izterjevalca, ta pa me je do sedaj že zelo drago stal. Izterjava še ni bila uspešna, vsaj ne zame. Bojim pa se tudi, da svojega dolga nikoli ne bom dobila vrnjenega, saj si obroke obdrži kar izterjevalec za svojo delo, ker ima v pogodbi zagotovljeno, da si lahko obdrži vse zamudne obresti. Sedaj sem oškodovana tako s strani upnika kot s strani izterjevalca. Kako naj preprečim dodatno škodo? ..
0 komentarji
Podkupljen vodja nabave
V podjetju sumimo, da odkar je naš poslovni partner (kupec) zaposlil novega vodjo nabave, le-ta izkorišča svoj položaj za preferiranje določenih dobaviteljev, ki mu uslugo pridobitve posla plačajo v denarju. Dobili smo tudi informacijo, da oseba dražje nabavlja, kot pa bi lahko s pošteno igro svobodnega trga. Kot bivši dobavitelj, ki je pred nastopom novega vodje nabave imelo vedno dovolj naročil s strani tega podjetja ter ves čas tudi brez reklamacij imamo seveda interes, da se prepreči nada..
0 komentarji
Dolžnik ne vrača dolga
Hvala za prejšnji odgovor. Zanima me le še, kako poteka iskanje premoženja dolžnika. ..
0 komentarji