POKLIČITE 090 3213

in izberite področje svetovanja:
1 za Pravni nasvet, 2 za Davčni nasvet, 3 za Detektivski nasvet
Vsak dan od 07.00 do 22.00 ure
2,16 €/min za klice iz omrežja A1. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

 • in izberite področje svetovanja:
  • 1 za Pravni nasvet

  • 2 za Davčni nasvet

  • 3 za Detektivski nasvet


 • 95% klicev rešimo takoj
 • večina klicev traja manj kot 3 minute
 • anonimnost zagotovljena
 • 100 % strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!


Drogirana oseba na delovnem mestu

Imam sodelovca, ki je verjetno pod vplivom drog in z viličarjem ogroža mojo in varnost drugih. Vendar nihče od odgovornih ne ukrepa. Sedaj me pa zanima, ali vas lahko najame samo delodajalec ali tudi jaz, kot delavec v firmi, kjer je ogrožena moja varnost in zdravje? ..
Kako do registrske tablice?

Pozdravljeni iščem številko registrske tablice od osebe, ki se je zaletela v moj avto. Imam ime, priimek, naslov in telefonsko številko, ker pa se mi gospod ne oglaša, potrebujem registrsko tablico njegovega avta. ..
Žeparji na delu

Žeparji na delu


13.10.2012

Maja peljem kot turistična vodička skupino turistov v Rim. Večkrat sem že slišala za žeparje in na nevarnost, ki jo predstavljajo. Prosila bi vas, če mi lahko na kratko razložite, kako delujejo in kako se najbolje zaščititi pred njimi? ..
Avto na lizing

Avto na lizing


30.09.2012

Za vas imam vprašanje in sicer, imam avto na lizing, ker pa nimam več rednih prihodkov mesečnih pologov ne morem več redno plačevati. Znanec mi je rekel, da lahko lizing hiša najame detektiva in, da mi bodo avto ne vede zasegli? ..
Izterjava ali detektiv

V čem se vaša storitev iskanje dolžnikov in premoženja sploh razlikuje od storitev podjetij, ki se ukvarjajo z izterjavo ? ..
Tatvine po vasi

Tatvine po vasi


05.09.2012

Pozdravljeni, vaščani iz neposredne bližine LJ smo že kar nekaj časa v skrbeh, ker se je v zadnjih dveh letih na našem območju zgodilo veliko tatvin. Na pašnikih so bili ukradeni različni predmeti, od sedel, pašne opreme, sončne celice z vso opremo, potem hišna kraja velike vsote denarja iz kvalitetnega trezorja. O krajah je vedno bila obveščena tudi policija, narejeni so bili zapisniki, vendar se na koncu nikoli ni nič rešilo. Tatovi se naprej svobodno sprehajajo po naših ulicah, mi pa l..
Iskanje osebe v tujini

Lep pozdrav! Jaz bi imel eno vprašanje, glejte mojo punco so na nek način na "silo", starši odpeljali na Švedsko pred par dnevi, ker so ji pa vzeli mobitel, ker je seveda imela naročnino v Sloveniji in da ne bi od gor klicala, nima moje telefonske številke, katero sem pa jaz menjal pred kratkim in je najbrž ne zna na pamet drugače bi klicala. Njeni starši so seveda proti najini vezi, čeprav se imava midva zelo rada in zato se na njihove starše ne morem obrniti, sem poskušal vsak dan venda..
Kraja - dolg

Kraja - dolg


15.07.2012

Spoštovana ! Samo na kratko, pred devetimi leti (najbrž že zastaralo) mi je dober kolega delal mansardo ter novo streho na hiši. V dobri veri sem mu dajal denar vnaprej, da bo čimprej narejeno, na koncu pa ni bilo ne njega ne denarja in tako sem bil prisiljen plačati nekoga drugega, da je delo dokončal. Imam pogodbo o delu z žigom njegove firme, in ročno pisane račune oziroma moje izdatke denarja ki sem mu jih dajal. Obrnil tudi na inšpekcijo in policijo, pa so odgovorili na kratko "ni v ..
Izterjava kompenzacije

Spoštovani! Zanima me kako lahko kot podjetje dobimo nazaj podpisano pogodbo za kompenzacijo. Novembra 2009 nas je podjetje MHP d.o.o. kontaktiralo za izpeljavo verižne kompenzacije na katero smo pristali. Po dobrem mesecu nas je podjetje katero nam dolguje informiralo da je del njegovega dolga poravnal z kompenzacijo, vendar mi o tem nismo bili informirali s strani MHP d.o.o. Začeli smo jih klicariti a zaman, sploh se nam niso javili in če slučajno smo koga dobili so nam obljubljali izpl..
Ukraden GSM

Ukraden GSM


26.06.2012

Moja hčerka je osumljena kaznivega dejanja kraje GSM aparata - v šoli-mladoletnik. Zanima me, če je mogoče odkriti aparat, če mu je bila uničena SIM kartica. Okoliščine kažejo, da je tretja oseba aparat prodala. Moja hči bo pa kaznovana. A je mogoče kaj storiti, da bi se našlo aparat? ..
Izterjava dolga-nimam dokazil

Pozdravljeni, že več kot eno leto nazaj sem delal za dobrostoječega privatnika iz Italije (velika firma cca 70 ljudi), ki mi je ostal dolžan skoraj ves znesek plačila-3 tisoč eurov. Zmenjeno je bilo, da plača v roku 2 mesecev - na roko od končanja del, sedaj pa je minilo že več kot eno leto,...plačila pa ni. Kreganja sicer še ni, na moje klice in Emaile odgovarja z bo, bo, bo,... Zanima me, če obstaja kaka možnost izterjave, odkupa, ...karkoli da pridem do zasluženega denarja ali vsaj..
Mamljiv posel

Mamljiv posel


19.05.2012

Kot s.p. sem zadnjič na internetu naletel na zanimivo poslovno priložnost. Nemško podjetje na večjem spletnem portalu trži najrazličnejše trgovske artikle na debelo (medicinska oprema, bagri, stroji za uničevanje odpadkov, več tovornjakov čistil, več ton hladnega jekla, itd...). Njihova ponudba je vsaj 50% cenejša od ostalih na trgu (razlogi so različni: prodaja carinskega blaga, stečaji družb in potem prodaja njihovega premoženja, itd..) Prav tako imajo zelo dobro izdelano ponudbo, opremelje..
iskanje osebe

iskanje osebe


01.04.2012

Lepo pozdravljeni! Očeta, katerega nisem videla nikoli v življenju, sem poskušala najti s pomočjo interneta, vendar nisem našla niti enega uporabnega podatka. Moja mati in on sta se razšla preden sem se sploh rodila. Imam nekaj njegovih osnovnih podatkov, s katerimi si bržkone ne morem pomagati. Ker vem kako boleča je ta tematika za mojo mati, še posebej zato, ker bi ga sama želela najti, vas naprošam, da mi zaupate kakšen nasvet, kako naj z le nekaj podatki najdem očeta. Seveda se mi pog..
Pogrešani sin

Pogrešani sin


08.03.2012

Kako bi lahko izsledila sina, ki je odšel od doma pred letom in pol in se mi sploh ne javi. Dobila sem informacijo, da bi naj živel nekje v Mariboru. Stalno bivališče ima še vedno pri meni in po zbranih podatkih, ki sem jih dobila začasnega nima. Poskušala sem pridobiti podatke, če je kje zaposlen na Zavodu za zdravstveno zavarovanje, vendar mi tam teh podatkov niso smeli posredovati. Zato vas prosim če mi lahko pomagate kako bi prišla do kakršnih koli informacij kje bi se lahko nahajal a..
Bivša

Bivša


03.01.2012

Ne vem kako naj poiščem bivšo partnerko, ki mi dolguje denar in še svojo tel. št. je med tem zamenjala. Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor. ..